OurEnergyFoundation -Doel

Our Energy Foundation is een onafhankelijke Nederlandse stichting met als doel om mensen in de derde wereld te helpen aan elektriciteit en warm water door het gebruik van zonne-energie. In veel landen is er een groot gebrek aan deze basisvoorziening. Er is vaak wel genoeg zon, maar geen geld om te investeren in technische installaties.

Our Energy Foundation realiseert de werving van financiële middelen en zorgt voor de uitvoering van projecten. Daarbij maakt de stichting gebruik van de producten, expertise en ondersteuning van Mijn Energiefabriek B.V. (http://mijnenergiefabriek.nl/)

Our Energy Foundation is an independent Dutch foundation with the purpose of helping people in third world countries achieving electricity and warm water by using solar energy. In many countries there is a lack of these basic facilities. Although there is plenty of sun, there is no money to invest in technical installations.

Our Energy Foundation provides in fundraising and the realization of projects. Therefor it uses the products, expertise and support of Mijn Energiefabriek B.V. (http://mijnenergiefabriek.nl/)

Plaats een reactie